Basketbol ve hip hop kültürünü aynı sahnede buluşturan Brotherhood Squad Smaç Gösterisi, 25 Temmuz’da İstanbul’da basketbol severlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. UZI’nin açılış performansı, Melih Mahmutoğlu’nun katılacağı üçlük yarışması ve dünyanın en iyi smaçörlerinden Jordan Kilganon’ın jüri koltuğunda yer alacağı organizasyon, bu yıl dördüncü kez Sneaks Up sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Basketbol kültürünü destekleyen projeleriyle dikkat çeken spor perakendesinin önde gelen markalarından Sneaks Up, Alper Biçen’in öncülüğünde kurulan Brotherhood Squad (BHS) Smaç Gösterisi’nin ana sponsorluğunu bu yıl dördüncü kez üstleniyor. Her yıl binlerce basketbol tutkununu aynı çatı altında buluşturan organizasyon, dördüncü yılında 25 Temmuz’da İstanbul’daki Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi’nde düzenlenecek.
Smaç gösterilerinden birebir mücadelelere, yetenek yarışmalarından üçlük yarışmasına kadar gün boyu basketbolun farklı renklerini sahaya taşıyacak etkinlik; spor, müzik ve sokak kültürünü bir araya getirerek izleyicilere yüksek tempolu bir deneyim sunacak.
Türkçe rap müziğin sevilen isimlerinin konukluklarıyla performansıyla başlayacak organizasyon, basketbol ve hip hop kültürünü aynı atmosferde buluşturacak. Gün boyunca gerçekleştirilecek gösterilerde basketbol dünyasının sevilen isimleriyle içerik üreticileri ve sanatçılar da sahada olacak.
Fenerbahçe Beko’nun kaptanı Melih Mahmutoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek üçlük yarışması, etkinliğin öne çıkan anlarından biri olurken, Ümit Uçur’un freestyle basketbol gösterisi de izleyicilere görsel bir şölen yaşatacak.








