RS Sanat Alanı’ndan yeni sergi: “İyileştiğim Yer”

0
957

RS Sanat Alanı’nın M. Kıvanç Gökmen küratörlüğünde gerçekleşen “İyileştiğim Yer” sergisi açıldı. Nişantaşı Koru’da 14 Aralık tarihine dek ziyaret edilebilecek sergi; modern insanın kendini var ettiği değerleri ne kadar eleştirebildiği ve yeniden var edebildiğine odaklanan dokuz sanatçının eserini bir araya getiriyor. Eylem Şimşek

RS Sanat Alanı; M. Kıvanç Gökmen küratörlüğünde gerçekleşen ve modern bireyin var olma, iyi olma ve iyileşme hâline odaklanan çok katmanlı bir üretim alanı öneren “İyileştiğim Yer” sergisini açtı.

Nişantaşı Koru’da 14 Aralık tarihine dek sanatseverlerle buluşacak olan sergi; RS Sanat Alanı Kurucusu Filiz Yılmaz ev sahipliğinde, İstanbul Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ile kültür sanat ve iş dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

RS Sanat Alanı Kurucusu Filiz Yılmaz, İstanbul Valisi’nin eşi Gülden Gül, İstanbul Valisi Davut Gül ve DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz

Sergi; tasarım ve pratik süreçleri açısından farklı izlekler sunan sanatçılar Ahmet Duru, Asaf Erdemli, Bedran Tekin, Ceylan Dökmen, Emrah Yücel, Gönül Nuhoğlu, Haşime Altaylı, İrfan Erdal ve İsmet Doğan’ın çalışmalarını bir araya getiriyor.