Gusto, 55. yılını Seda Bakan ile kutladı

0
1356

Gusto, 55. yılını özel bir davetle kutladı. Markanın yeni sezon koleksiyonu ilk kez tanıtılırken, Gusto’nun yeni marka yüzü Seda Bakan da davetlilerle buluştu.

Gusto, 55. yılını İstanbul’da gerçekleştirdiği özel bir etkinlikle kutladı. 16 Eylül Salı akşamı Soho House Rooftop’ta düzenlenen gecede, dönüşüm ve yeniden doğuş temalarını odağına alan Fall/Winter 25/26 “Anka Koleksiyonu” ilk kez tanıtıldı. Etkinlikte markanın yeni yüzü Seda Bakan da davetlilerle bir araya geldi.

Gusto’nun bu özel sezonunu simgeleyen gece, moda, sanat ve iş dünyasından seçkin isimleri bir araya getirdi. Katılımcılar arasında Derya Baykal, Hande Kazanova, Pelin Kaya, Akasya Asıltürkmen, Ümit Karalar ve Aslıhan Doğan Turan gibi isimler yer aldı. Seda Bakan ise Anka Koleksiyonu’ndan seçtiği zarif parçalarla geceye katılarak sade ama stil sahibi görünümüyle dikkat çekti.