Henkel’in yenilikçi cilt bakım markası Diadermine, cildi hem zamana hem de güneşe karşı koruma amaçlı geliştirdiği LIFT+ serisini, Watsons ile gerçekleştirdiği bir organizasyonda tanıttı. İstanbul Ortaköy’deki Feriye Palace’ta düzenlenen lansmana, basın mensuplarının yanı sıra influencer’lar da yoğun ilgi gösterdi. Eylem Şimşek

Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Alemdar ve Watsons Türkiye Genel Müdürü Mete Yurddaş’ın açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik, Türk Henkel Cilt Bakım Kategori Marka Müdürü Hande Özusta’nın Diadermine markasının Yaşlanma Karşıtı Teknoloji ve Koruyucu Teknoloji içeren güneş koruyucu serisi LIFT+’ı tanıttığı sunumuyla devam etti.
Mete Yurddaş, Hasan Alemdar
Dermatoloji alanında 115 yıllık uzmanlığa sahip Diadermine tarafından güneşin keyfini gönlünüzce çıkarabilmeniz için geliştirilen LIFT+ Koruyucu Losyon ve LIFT+ Güneş Koruyucu Gündüz Kremi, etkisi ve üstün teknolojisi ile dikkat çekiyor. Skinplex kolajen destekleyici, kırışıklık karşıtı etki, UVA/UVB filtresi ve cilt lekelerine karşı koruma sayesinde güneşten korkmanıza gerek kalmıyor. Yaşlanma Karşıtı Teknoloji, ciltteki kolajen liflerinin üretimini artırıyor ve güçlü bir kolajen ağı oluşturuyor. Koruyucu Teknoloji ise yüksek GKF 30/50 ve anti-oksidanlar ile cildi güneşe karşı koruyor.